Mobles rústics, mobles decapats, mobles pintats. Mobles fets a mà,mobles fets a mida, mobles personalitzats. Restauració de mobles. Transformació de mobles. Mobles decapé, mobles estil francès. Mobles envellits. Mobles desgastats. Mobles recuperats. Mobles reciclats. Mobles vells. Mobles antics. Mobles vintage. Mobles retro. Mobles a Barcelona.

dimarts, 29 de març del 2011

Tècniques: pintar fusta

A l’apartat de tècniques us presentem la manera de pintar diferents objectes de fusta, que poden ser nous o recuperats i que, una vegada pintats, s’aconsegueix una peça completament diferent i nova.

Es pot fer amb diferents tipus de pintura: pintura plàstica, esmalt sintètic, pintura al oli, o la combinació de diferents tècniques.

En aquest cas tenim un peu de llum de fusta que s’ha comprat sense envernissar. Primer, s’ha fet una capa de pintura plàstica de color “vermell carruatge.” Una vegada sec, s’ha pintat amb “verd gespa”, i abans que estigués ben sec s’ha fregat amb una esponja una mica humida, traient parts del color verd.

Al final s’ha fet la decoració del peu amb pintura a l’oli que li dóna un acabat més brillant i el dibuix queda més nítid.
Per veure amb més detall, premeu sobre la fotografia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada