Mobles rústics, mobles decapats, mobles pintats. Mobles fets a mà,mobles fets a mida, mobles personalitzats. Restauració de mobles. Transformació de mobles. Mobles decapé, mobles estil francès. Mobles envellits. Mobles desgastats. Mobles recuperats. Mobles reciclats. Mobles vells. Mobles antics. Mobles vintage. Mobles retro. Mobles a Barcelona.

Qui som


Som un grup de fusters i restauradors que hem creat la nostra pròpia marca de mobles i que entenem l’ofici de la fusteria com un procés de creació artística on els mobles són peces úniques. Utilitzem tècniques tradicionals, tant pel que fa la restauració com per la creació de nous mobles, d’entre les que hi figuren l'estil francés “decapé” i l’escardat de pintures. Aquest bloc neix de la idea de compartir amb tothom que estigui interessat els nostres coneixements de restauració i tractament de fusta. A més a més, disposem d’un catàleg de mobles nous, tots fets a mà, a mida i personalitzats. Si vols proposar temes o tens algun dubte sobre el procés de restauració i tractament de fusta, no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres. 

De la mateixa manera, si estàs interessat en algun dels nostres mobles, escriu-nos sense cap compromís a la següent direcció: 

info@miulasmobles.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada