Mobles rústics, mobles decapats, mobles pintats. Mobles fets a mà,mobles fets a mida, mobles personalitzats. Restauració de mobles. Transformació de mobles. Mobles decapé, mobles estil francès. Mobles envellits. Mobles desgastats. Mobles recuperats. Mobles reciclats. Mobles vells. Mobles antics. Mobles vintage. Mobles retro. Mobles a Barcelona.

dimecres, 20 d’abril del 2011

Restauració d'un llit

Aquest llit està fet de diferents xapes. Havia estat envernissat amb un vernís fosc, i no s'hi veia cap dibuix. Primer hem tret el vernís antic fregant amb paper d'escata fi (s'ha de fer a mà), amb una màquina podríem desgastar el mil·límetre de xapa que té. Quan restaurem mobles amb xapa intentem evitar líquids decapants, podrien fer malbé el moble.

Una vegada net, li hem enganxat els trossets de xapa que li faltaven als dibuixos. També li hem fet un somier i unes bancades de fusta pel matalàs i ho hem envellit perquè semblessin del mateix moble.

El llit no tenia corc però, per precaució, li hem aplicat una emprimació amb el pinzell de mata corc. Després l'hem deixat dos dies tapat amb un plàstic per aconseguir que el mata corc faci el seu màxim efecte. Finalment l'hem envernissat amb goma laca, l'hem fregat amb fregall d'alumini i l'hem encerat amb cera transparent.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada