Mobles rústics, mobles decapats, mobles pintats. Mobles fets a mà,mobles fets a mida, mobles personalitzats. Restauració de mobles. Transformació de mobles. Mobles decapé, mobles estil francès. Mobles envellits. Mobles desgastats. Mobles recuperats. Mobles reciclats. Mobles vells. Mobles antics. Mobles vintage. Mobles retro. Mobles a Barcelona.

divendres, 28 de novembre de 2014

Com fer miralls amb una porta d´armari?

Avui us explicarem com podem reciclar una porta vella per a fer un element de decoració. En aquest cas, nosaltres hem decidit fer un mirall.
El procés és molt senzill, no calen gaires eines i ho podeu fer a casa fàcilment.
Aquesta és la porta que nosaltres teníem pel taller i que estàvem a punt de tirar-la.


El primer pas és treure els plafons. En el lloc on hi ha els plafons hi aniran els miralls. Amb un enformador i un martell hem de treure els llistons que subjecten els plafons, tal com es mostra en les fotografies.


Un cop hem tret els llistons, ja podem treure els plafons.Així és com queda la porta sense els plafons.


Ara només cal llimar les parts en les que hem estat treballant per tal que quedi uniforme.


Tot seguit ja podem col·locar els vidres, que haurem comprat amb les mides que s'ajustin a la porta.
Després hem de col·locar aquests petits trossos de fusta perquè puguin quedar ben subjectats. Aquestes fustes es poden comprar a qualsevol lloc especialitzat. Nosaltres les hem enganxat amb una grapadora automàtica, però també ho podeu fer clavant petits claus.  Un cop fet, ja podem clavar el clau per poder-lo penjar a la paret. Hem de calcular la meitat perquè quedi ben centrat.


Ja només ens queda posar-li un plafó al darrera perquè quedi més bonic. Aquest pas us el podeu estalviar, ja que si el mirall va clavat en una paret no és necessari.
I aquest és el resultat.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada