Mobles rústics, mobles decapats, mobles pintats. Mobles fets a mà,mobles fets a mida, mobles personalitzats. Restauració de mobles. Transformació de mobles. Mobles decapé, mobles estil francès. Mobles envellits. Mobles desgastats. Mobles recuperats. Mobles reciclats. Mobles vells. Mobles antics. Mobles vintage. Mobles retro. Mobles a Barcelona.

dimarts, 3 de desembre del 2013

Fantàstic Handmade Market, mercats artesanals, mobles rústics,mobles artesanals.


Aquest cap de setmana hem estat a la segona edició del Fantàstic Handmade Market. Ha estat un cap de setmana intens, de molta feina però hem conegut gent molt maca, que com nosaltres, intenta tirar endavant els seus propis projectes, fent productes de molta qualitat.

El FAD va ser un aparador ideal. La nostra parada estava a la terrassa i, els arcs i les parets de pedra, feien de decorat perfecte per la nostra botiga.  Aquí podeu veure algunes fotografies.






Per agrair les ventes, vam comptar amb el treball de la gent del Servei Prelaboral de Femarec, que ens va realitzar xapes, especialment per a nosaltres.


Especialment per aquell dia, vam elaborar una sèrie de 8 moblets com aquest. Queden molt bé a la cuina per posar-hi espècies, o en el lavabo per a posar-hi colònies, per exemple. Podeu veure tota la sèrie de moblets aquí






Només ens resta donar gràcies a l’organització i esperem retrobar-nos en la pròxima edició! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada