Mobles rústics, mobles decapats, mobles pintats. Mobles fets a mà,mobles fets a mida, mobles personalitzats. Restauració de mobles. Transformació de mobles. Mobles decapé, mobles estil francès. Mobles envellits. Mobles desgastats. Mobles recuperats. Mobles reciclats. Mobles vells. Mobles antics. Mobles vintage. Mobles retro. Mobles a Barcelona.

dimarts, 12 de novembre de 2013

Miülas Mobles estarà al Fantastic Handmade Market!Avui tenim una notícia fantàstica per donar-vos. Miülas Mobles estarà a la segona edició del Fantastic Handmade Market, que es celebrarà el dissabte 30 de novembre i el diumenge 1 de desembre al FAD deBarcelona. Els espais de la sala d’exposicions i la terrassa acolliran la celebració del nou showroom, entre les 11 del matí i les 9 de la nit de cadascun dels dos dies. Serem 49 marques. La majoria són marques que tenim botiga a Etsy. Aquí totes les botigues que hi participaran.

En el nostre espai, hi podreu trobar diferents tipus de mobles: tauletes, baguls, miralls, un banc. També tindrem alguna coseta pels més petits i alguna altra sorpresa més.

Podeu seguir totes les novetats en el blog, el Fck i el Twitter del Fantàstic Market.


Ens veiem allà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada