Mobles rústics, mobles decapats, mobles pintats. Mobles fets a mà,mobles fets a mida, mobles personalitzats. Restauració de mobles. Transformació de mobles. Mobles decapé, mobles estil francès. Mobles envellits. Mobles desgastats. Mobles recuperats. Mobles reciclats. Mobles vells. Mobles antics. Mobles vintage. Mobles retro. Mobles a Barcelona.

dilluns, 2 de setembre del 2013

Viatge a la Provença francesa, mobles pintats,mobles vintage , mobles artesanals,mobles de colors.

Aquest estiu hem fet un viatge a la Provença francesa. Potser es deformació professional però una de les coses que ens ha agradat més ha estat el tipus de construcció dels pobles i la decoració de les seves cases, que conserven l’antiguitat, destacant la fusta de portes i finestres, totes pintades de colors.

Els colors que criden més l’atenció són els blaus, grisos, verds, granats, inclús vermells. Tots aquests colors, juntament amb la pedra i el color de les seves flors, fan de la Provença un lloc molt recomanable per passar uns dies de tranquil·litat.

A casa tenia unes portes de color de fusta bastant fosca i m’he decidit a donar-li un toc provençal pintant-les de color blau.

Us ensenyo unes fotos de la Provença i unes de les portes que he pintat. A vegades ens hem d’atrevir, no sempre la fusta natural és millor, només amb el color, podem canviar l’aspecte d’una casa.

Fotografies de la Provença francesa






Portes pintades a l'estil provençal







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada